Thursday, August 10, 2017

Miniprint și mixed media: Cel mai important important aspect al secțiunii de întrebări

'Enter into Art' Germania – Expoziții În Köln și în regiunea Rinului: O alternativă PR la expozițiile convenționale de miniprint și mixed-media. O caracteristică distinct este includerea imaginilor sub aspect meditativ în instalații artistice. Sunt primele expoziții internaționale de miniprint în Germania.

This information is used for a first orientation. Concept and conditions can change at any time. Please read in any case our current conditions of participation. The translation refers exclusively to the annual "Enter into Art International Installations“ (miniprint and small-format mixed media), but not to our extra events and other projects!

Vă rugăm să accesați arhiva website-ului nostru: www.enterintoart.com !


Ce este necesar pentru participare?


Inițial,
este necesară invitația noastră insoțită de informații detaliate

Sunt necesare:
 • Adresa completă
 • Detalii despre imagini in următoarea configurație:
Nume și prenume Numărul imaginii, Țara, Titlul, Anul, Tehnica, Dimensiunile în cmVă înregistrați? • Vă rugăm să citiți Partea 1 a Regulamentului nostru – În mod special secțiunea "WORKS" ("LUCRĂRI") precum și toate cele necesare pentru înregistrare.
 • Înainte de înregistrare vă rugăm să plătiți taxa de participare. Toate taxele transferului bancar reprezintă cheltuieli ale expeditorului. De asemenea, este posibil prin Paypal, Western Union + MoneyGram!
 • Vă rugăm să solicitați întâi cardul digital! (Simplifică înregistrarea și ne oferă nouă o imagine de ansamblu asupra lucrurilor importante.)

Vă vom trimite Regulamentul împreună cu invitația. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați!


Noul nostru sistem de intrare?Puteți alege data înscrierii. Urmăriți timeline-ul nostru pentru date despre termenul-limită! Exceptând situațiile de ofertă “early bird”, taxa de participare este aceeași! Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât veți beneficia de mai multe expoziții și alte beneficii. Totuși, toți participanții vor primi catalogul nostru anual ca un premiu din partea noastră.
Imaginile Dvs. vor fi publicate pe website-ul nostru după expoziția principală din Köln
(Articole speciale vor fi publicate despre evenimentele suplimentare.)Ce include?

 • Toate expozițiile din perioada stabilită.
 • Organizarea și design-ul artistic al instalațiilor după conceptul nostru.
 • Serviciile noastre de relații publice, inclusiv programe culturale, relații web (website-uri germane și engleze).
 • Returnarea lucrărilor și expedierea unui album de artă (catalog), inclusiv cu numele și imaginile artiștilor.
 • Exemplare gratuite ale albumului de artă distribuite regional + posibila tipărire de către o editură.
 • Pe lângă lucrarea selectată, toate celelalte trimise vor fi dispuse în dosare și vitrine.
 • Oferte opționale și bonusuri (consultați Regulamentul).BONUS Expoziții premergătoare?


Evenimetele premergătoare sunt înaintea perioadei expoziționale și înaintea expoziției principale din Köln. Sunt incluse în oferta noastră, însă participarea este opțională. Orice imagine ce va fi folosită în aceste evenimente premergătoare va fi expediată din timp. Toate lucrările vor fi, de asemenea, expuse in expoziția mare principală.

Imaginile Dvs. nu trebuie neapărat să fie în legătură cu tema evenimentului. Puteți alege subiectul liber. Tema evenimentului este relevantă doar pentru materialele editate de noi.

Premii?


Premiile vor fi date de către un juriu internațional compus din 8-12 membri:
 • Sunt patru premii principale (premiul I, II, III, + premiu special).
 • Sunt, de asemenea, premii de onoare și excelență.
 • După o selecție de bază a imaginilor originale între 50 și 100 de finaliști (artiști nominalizați) vor fi selecționați de Juratul internațional principal.

Informații despre recompense veți găsi în Regulament!

Termenul limită pentru Early bird?


Pentru benificiile “early bird“ este necesară confirmarea din timp a participării Dvs. Cardul digital, lucrările originale și formularul semnat pot fi trimise la o dată ulterioară (dar înaintea termenului-limită pentru prima expoziție, dacă doriți să luați parte). Dacă vă aflați printre primii 60 înregistrați, lucrările Dvs. vor fi prezentate în toate expozițiile și veți primi un video bonus (ce prezintă lucrările Dvs).

Album de artă?


Albumul de artă anual va fi publicat pentru întreaga perioadă expozițională în care o lucrare a unui anume artist este expusă. Albumul, ce include poezii și alte teme atractive asociate artei, este publicat de asemenea ca o carte cadou. Fiecare participant va primi albumul gratuit, împreună cu lucrările returnate.


Ce înseamnă "concentrarea pe aspectele meditative"?


Meditația, în sensul religios sau ezoteric, nu are niciun rol. În expoziția noastră și în conceptul artistic de prezentare urmărim doar contemplarea și vizualizarea relaxantă a unei opere de artă!

Pentru mai multe traduceri a Regulamantului nostru, puteți folosi Google Translate pentru secțiuni din text.


Fascinția lumii artei și a culorii

Arta trebuie să relaxeze! Atenția este către noua monedă a lumii artistice. 'Enter into Art' a fost, așadar, ales ca slogan de către cuplul de artiștii germani Kurt Ries și Gabriele Walter. Aceștia vor susține o serie de evenimente interculturale intitulate “Fascinția lumii artei și a culorii” în Germania. 

În afara imaginilor internaționale, care sunt aranjate dintr-o perspectivă artistică, instalațiile mai includ sculpturi, poezii, muzică de relaxare, culori, lumini și obiecte artistice, toate aranjate pe zone cromatice. Gazdele vor crea un catalog unic sau un album de artă. Există, de asemenea, o competiție cu 20-30 de premii și recompense desfășurată prin postări pe blog ale imaginilor artistice meditative.

În limba engleză și germană


Vizitatorii expoziției se vor simți revigorați de contemplarea conștientă a lucrărilor artistice, nu doar în cadrul expoziției principale din Köln, dar și în cadrul a două sau trei expoziții itinerante în cadrul regiunii Rinului, precum și în atractiva expoziție a blogului “Bernsteinrose”. În blogul german “Travel and Relax” (jurnal online), imaginile vor fi asociate cadourilor pentru cititori. (Felicitări!)

Artiștii de peste tot din lume pot aplica și se pot alătura oricând. Nu există niciun risc: dacă cererea de aplicare a unui artist este acceptată, pe viitor acestuia îi este, de asemenea, garantată participarea la expozițiile 'Enter into Art'.

Taxa de 80 de Euro acoperă contribuția pentru cheltuielile curente și cele de PR, inclusiv pentru expoziții, albumul de artă și evenimentele din anul în curs.


De asemenea, există o galerie-arhivă în versiunea în limba engleză a website-ului 'Enter into Art'. Mai multe informații sunt disponibile aici: www.enterintoart.com


Pentru mai multe traduceri, vă rugăm să folosiți Google translate. Verificași sidebar-ul nostru!
.