Friday, August 4, 2017

Minivedokset ja sekatekniikka: Tärkeimmät tiedot usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ)

Minivedokset ja sekatekniikka, Saksassa - 'Enter into Art' -näyttelyt Kölnissä ja Reinin alueella: PR-mahdollisuus tavanomaisiin näyttelyihin, jotka koostuvat minivedoksista ja sekatekniikalla tehdyistä teoksista. Näyttelyiden erityispiirteenä on rakentaa teoksista installaatio meditatiiviseen näkökulmaan nojaten. Nämä ovat ensimmäisiä minivedos-näyttelyitä Saksassa.

This information is used for a first orientation. Concept and conditions can change at any time. Please read in any case our current conditions of participation. The translation refers exclusively to the annual "Enter into Art International Installations“ (miniprint and small-format mixed media), but not to our extra events and other projects!

Vieraile myös ARKISTOSSAMME (ARCHIV): www.enterintoart.com !

Mitä osallistuminen vaatii?


Ensimmäiseksi
tarvitset kutsun meiltä yksityiskohtaisine tietoineen.

Me tarvitsemme:
 • koko osoitteesi
 • kuvien tiedot seuraavassa muodossa:
Etunimi ja Sukunimi, Kuvien määrä, Maa, Teoksen nimi, Vuosi, Tekniikka, Koko (cm)
Kuinka rekisteröidyt?

 • Lue säännöt Osa1 (Part 1) – erityisesti kohta "TEOKSET" (WORKS) ja kaikki rekisteröitymisen kannalta olennaiset kohdat.
 • Maksa osallistumismaksu ennen rekisteröitymistä. Osallistuja maksaa itse kaikki pankkien palvelumaksut, Paypal, Western Union + MoneyGram mukaan lukien!  
 • Osallistumismaksun maksettuasi kysy meiltä digitaalista korttia (digital card)! (Se yksinkertaistaa rekisteröitymistä ja antaa hyvän yleiskatsauksen tärkeimmistä tiedoista.)

Me lähetämme kutsun mukana säännöt (the Rules). Jos sinulla on jotain kysyttävää,
ota meihin yhteyttä!

Uusi hakujärjestelmämme?


Valitse vapaasti ajankohta, jolloin haluat osallistua. Huomiothan hakuajat ja niiden takarajat! Osallistumismaksut pysyvät samana lukuunottamatta aikaisille osallistujille suunnattua “early bird” -tarjousta. Saat enemmän näyttelyitä ja palveluita, mitä aikaisemmin osallistut. Joka tapauksessa kaikki osallistujat saavat taidekirjamme
ja heidät tullaan huomioimaan kilpailuissamme.
Kölnissä järjestettävän päänäyttelyn jälkeen kuvasi tullaan julkaisemaan sivustollamme. (Erityisistä tapahtumista tullaan julkaisemaan artikkeleita erikseen.)


Mitä osallistuminen sisältää? 

 • Kaikki näyttelyt koko näyttelyajanjaksolta.
 • Näytteillepano ja ripustus konseptimme mukaisesti.
 • Julkinen yhteistyöverkostomme sisältäen kulttuuriohjelman ja web-yhteydet (saksan- ja englanninkielinen internetsivusto).
 • Teosten takaisin lähetys taidekirja (katalogi) mukaan lukien, taidekirjassa tiedot näyttelyissä olleista teoksista ja taiteilijoista.
 • Ilmaiskappaleita taidekirjasta, jota levitetään näyttelytapahtumien alueilla + mahdollisuus kustantamon ilmaiseen painatukseen.
 • Valittujen teosten ohella, kaikki lähetetyt kuvat tullaan esittämään kansioissa tai vitriineissä.
 • Vaihtoehtoiset tarjoukset ja bonukset (katso säännöt, The Rules).BONUS Prelude -näyttelyt?


Ennakkotapahtumat (The Prelude) yhdistyvät näyttelyajanjaksoon ja ne järjestetään ennen Kölnin päänäyttelyä – yleensä meidän työhuoneemme galleriassa Bonn-Königswinterissä, tosin myös muita tiloja saatetaan käyttää. Ennakkotapahtumat on lisätty tarjontaamme, mutta osallistuminen on vaihtoehtoista. Jokainen ennakkotapahtumissa esitettävistä kuvista täytyy toimittaa ajoissa. Kaikki taideteokset tullaan myös esittämään laajemmassa päänäyttelyssä.

Sinun kuviesi ei tarvitse liittyä näyttelyn pääteemaan. Voit vapaasti valita aiheesi. Pääteema on ainoastaan oleellinen meidän editoimamme materiaalin kannalta.

Palkinnot?


Palkinnoista päättää 8-12 hengen kansainvälinen jury:
 • Neljä pääpalkintoa (ensimmäinen, toinen, kolmas + erityspalkinto).
 • 16 palkintoa taitavuudesta & kunniamainintaa.
 • Alkuperäisten taideteosten pohjalta tehdyn peruskarsinnan jälkeen kansainvälinen ensimmäinen tuomari (First Juror) valitsee 50-100 finalistia (valitut taiteilijat).

Tietoa palkinnoista löydät kohdasta säännöt (The Rules)!

Early bird -osallistumisen takaraja?


     Aikaisen osallistumisen (early bird) hyöty on se, että varmuus mukana olostasi on taattu ajoissa. Digitaalisen kortin, alkuperäiset teokset ja allekirjoitetun hakulomakkeen voi lähettää myöhemminkin, mutta kuitenkin ennen sen näyttelyn takarajaa, mihin toivot osallistuvasi. Jos olet 60 ensimmäisen osallistujan joukossa, teoksesi tullaan esittämään kaikissa näyttelyissä ja samalla saat bonusvideon (esittäen töistäsi).

Taidekirja?


Vuosittainen taidekirja, jossa jokaisen osallistujan kuvat tulevat olemaan mukana, julkaistaan koko näyttelyajanjaksolta. Kirja, joka sisältää runoutta ja muita taidepainotteisia teemoja, julkaistaan myös lahjakirjana. Jokainen osallistuja tulee saamaan kirjan ilmaiseksi yhdessä palautettavien kuvien kanssa.

Mitä tarkoittaa "keskittyminen meditatiiviseen näkökulmaan"?


Meditaatiolla uskonnollisessa tai esoteerisessa mielessä ei ole merkitystä! Meidän taiteellinen näyttely- ja esityskonseptimme tutkii ainoastaan taideteoksia valppaasta ja rentouttavasta näkökulmasta.


Taiteen ja värien maailman lumo


Taiteen tulee rentouttaa! Huomio on myös uudessa tavassa levittää taidemaailmaa.
Tästä syystä saksalainen taiteilijapariskunta Kurt Ries ja Gabriele Walter valitsivat iskulauseeksi ‘Enter Into Art’ (Astu sisään taiteeseen). Pariskunta järjestää monikulttuurisia Fascination of the World of Art and Color -tapahtumasarjoja (Taiteen ja värien maailman lumo).

Taiteellisesta näkökulmasta järjesteltyjen monikulttuuristen kuvien ohella installaatio esittelee veistoksia, lauluja ja runoutta, rentouttavaa musiikkia, värejä, valoja ja taide-esineitä ryhmiteltyinä eri värivyöhykkeisiin. Järjestäjät luovat uniikin näyttelykatalogin tai taidekirjan. Tiedossa on myös kilpailu, 20 palkitusta ja tunnustuksen saaneesta taiteilijasta muodostetaan taiteen meditatiiviseen puoleen suunnattuja blogi-kirjoituksia.

Englanniksi ja saksaksi


Näyttelyiden vierailiat tulevat virkistymään taideteosten tuomasta tiedostavasta (mindful) mietiskelystä, ei ainoastaan Kölnissä järjestettävässä päänäyttelyssä, vaan myös kahdessa tai kolmessa kiertonäyttelyssä romanttisella Reinin alueella ja viehättävässä Bernsteinrose -blogissa. Saksalaisessa Matkusta ja rentoudu -blogissa (internetjulkaisu), teoskuvat yhdistetään lahjana lukijasivustoille (onnittelut).

Taiteilijat ympäri maailmaa voivat koska tahansa hakea mukaan. Olemassa ei ole riskiä: jos taiteilijan hakemus hyväksytään, pääsy tuleviin 'Enter into Art' -näyttelyihin on taattu!

80 euron osallistumismaksu kattaa järjestely- ja PR-kulut, ja pitää sisällään kaikki näyttelyt, taidekirjan ja tapahtumat kuluvalta vuodelta.

Englanninkielisellä 'Enter into Art' -sivustolla on myös galleria-arkisto. Löydät lisätietoja täältä: www.enterintoart.comKopioi osa tekstistä Google Translate -ohjelmaan, kun haluat kääntää muita sääntöjämme (The Rules)!
.